comenzi : contact : home


Comenzi
Comenzile - este recomandat ca o comanda sa fie facuta cu cel putin 15 zile inainte de termenul de livrare dorit. Comanda va fi confirmata telefonic sau prin e-mail de catre SC GabrielArt SRL. Pentru comenzi completati formularul de comanda de la descrierea tipului de produs dorit.

Produsele sunt unicate.
Avand in vedere specificul materiei prime utilizate ( lemn din radacini, crengi, cioate, scoarta etc ) se pot realiza produse asemanatoare dar niciodata identice.

Site-ul are rolul de a prezenta modelele executate, clientii putand sa aleaga un tip sau altul de produs.Se executa la comanda produse asemanatoare, niciodata identice.

Culorile, in functie de dorinta clientului, pot fi : rosu trafic, galben pin, verde, orange, tec sau culoarea naturala a lemnului, usor schimbata prin aplicarea unor straturi de lac incolor de protectie.

Preturile din descrierea produselor sunt apropiate de valoarea finala de achizitie pentru un produs asemanator in caz de comanda.Aceste preturi nu includ costurile de expeditie in cazul in care livrarea sa face in alt oras decat Craio

Costurile de expeditie (in cazul altui oras decat Craiova) se suporta de catre cumparator.

Materiale folosite: lemn de diferite esente, lac colorat, lac incolor, dispozitive metalice de prindere si imbinare, diverse materiale decorative

Instructiuni de folosire si pastrare: produsele se preteaza ca suport pentru ghivece de flori, vaze, diverse obiecte decorative, telefon, cesti cafea sau alte obiecte usoare.
Dupa o perioada indelungata de timp, daca acestea isi pierd stralucirea,se poate aplica un strat de lac incolor pentru lemn.

Atentie: Produs fragil, produs inflamabil. A se pastra in locuri cu variatii mici de umiditate, a se feri de foc si obiecte incinse, a se manipula cu grija, a nu se tranti. Nu manipulati produsul tinandu-l de blat (blaturi)-apucati-l de brate sau suport (baza) .Nu puneti greutati exagerat de mari pe produs, acesta risca sa se indoaie sau sa se rupa.
 

Copyright 2005 RAUSCHdesign. All rights reserved